Home // Intrebari Frecvente

Cum ma inregistrez?

Pentru inregistrare folositi panoul de control din partea dreapta a paginii de start Metin2 Players.

De ce trebuie sa ma inregistrez?

Cu ajutorul unui cont activ puteti avea acces la toate resursele forumului si puteti participa la dezvoltarea acestuia, avand astfel sansa sa fiti rasplatiti pentru munca depusa in folosul comunitatii Metin2 Players.

Cum imi schimb numele de utilizator afisat pe site si forum?

Dati dublu click pe numele de utilizator din panoul de control, mergeti la sectiunea “Edit my profile” si inserati numele dorit in campul denumit “Nickname”.

 Cum imi recuperez parola?

Pentru recuperarea parolei folositi optiunea de resetare a parolei din panoul de control de pe prima pagina a comunitatii Metin2 Players.

De ce nu ma pot loga?

Acest lucru poate depinde de multe lucruri. Cea mai frecventa cauza este inserarea gresita a datelor de logare. Verificati daca ati introdus totul corect. Daca problema persista folositi optiunea de resetare a parolei din panoul de control situat pe prima pagina a site-ului si incercati sa va relogati. Daca intampinati aceeasi problema folosita una dintre metodele de contact, discutati cu unul dintre membrii echipei Metin2 Players, iar problema dumneavoastra va fi rezolvata in cel mai scurt timp posibil.

Cum imi adaug/modific imaginea de avatar?

Dati dublu click pe numele de utilizator din panoul de control de pe prima pagina a site-ului si mergeti la sectiunea “Edit my profile”. In partea de jos a pagini aveti la dispozitie sectiunea avatar. Puteti incarca imagini ce ocupa maxim 10 MB.

 Cum pot adauga imagini intr-un post pe forum?

Pentru a adauga imagini itnr-un post pe forum folositi butonul “img” si introduceti link-ul pozei respective.

Cine sunt administratorii?

Administratorii sunt membrii asociaţi cu cel mai mare nivel de control asupra întregului forum. Aceşti utilizatori pot controla toate operaţiunile forumului incluzând permisiunile de acces, excluderea utilizatorilor, crearea grupurilor sau a moderatorilor, etc. în funcţie de permisiunile primite de la fondatorul forumului. De asemenea, au capacitatea de moderare completă în toate forumurile în funcţie de permisiunile primite de la fondatorul forumului.

Cine sunt moderatorii?

Moderatorii sunt persoane (sau grupuri de persoane) a căror menire este să aibă grijă de forumuri în mod constant. Aceştia au autoritatea de a modifica sau şterge mesajele şi de a bloca, debloca, muta, şterge şi împărţi subiectele în forumurile pe care le moderează. În mod general, moderatorii există pentru a avea grijă ca utilizatorii să nu scrie pe lângă subiect sau să publice mesaje abuzive sau ofensatoare.

© Copyright 2015 Metin2Players