Home // Despre noi

Metin2 Players este in momentul de fata cea mai mare comunitate de Metin2 din Romania numarand peste 3000 de mebrii activi si peste 2000 de like-uri pe pagina de Facebook. De asemenea, canalul nostru de Youtube se bucura de o popularitate extraordinara avand peste 250 000 de vizionari ale tutorialelor noastre si un impresionant numar de 2000 de abonati.

De ce sa te  alaturi comunitatii Metin2 Players?

1 . Comunitatea noastra reprezinta cea mai buna metoda de promovare si populare a unui server de Metin2 acest fapt fiind datorat statisticilor prezentate mai sus, dar si a multiplelor posibilati de reclama oferite de platforma pe care ruleaza site-ul nostru. Pentru mai multe detalii va rugam si vizionati sectiunea RECLAMA.

2. Echipa tehnico-administrativa a comunitatii Metin2 Players este una cat se poate de profesionista, detinand numerosi experti in domenii precum Web Design, Video Design si Graphic Design.

3. Detineti un website, dar acesta nu este rankat pe google? Aveti nevoie de mai mult trafic de calitate? Comunitatea Metin2 Players vine in ajutorul dumneavoastra  cu o echipa specialista de Social Media Experts ce va vor ajuta sa scapati de grijile unui server gol sau a unui site pustiu. Pentru mai multe detalii in legatura cu posibilitatile de SEO oferite de noi va rugam sa ne contactati utilizand sectiunea CONTACT.

4. Va doriti produsele oferite de Comunitatea Metin2 Players dar nu detineti suma necesara pentru a le achizitiona? Pentru persoanele aflate in aceasta situatie, echipa Metin2 Players organizeaza lunar concursuri si tombole cu premii consistente si folositoare dezvoltarii afacerii dumneavoastra.

Prin urmare, daca va doriti o atmosfera de gaming unica, dar si o echipa profesionista care sa va transforme afacerea peste noapte in ceva profitabil si de durata alaturati-va comunitatii Metin2 Players.

                                                                                                                             Trailer oficial Metin2 Players:

 

© Copyright 2015 Metin2Players